Конфлікт: Jerry Heil облили водою

0
-5
Конфлікт: Jerry Heil облили водою
Конфлікт артисток триває. З'ясовування стосунків між співачками Анною Трінчер та Jerry Heil набирає обертів.

Повідомляє ТСН.

Так, обидві артистки беруть участь в одному з музичних талант-шоу, де сидять у журі. Під час перерви, коли Jerry стояла і спілкувалася з колегами, Анна тихенько підкралася до неї ззаду і вилила за шиворот склянку з водою.

Jerry Heil була шокована вчинком коліжанки, а Трінчер почала кумедно просити вибачення. Схоже, сварка дівчат тривала б й далі, якби не втрутилася співачка Наталія Могилевська, яка просто на знімальному майданчик помирила виконавиць.

Цікаво, що пізніше у своїх сторіс Jerry повідомила фанам неочікувану новину – хтось злив у Мережі її спільний трек з Анною Трінчер, який мав вийти сьогодні.

"Те, що відбувалося між Анею і мною ці декілька днів, звичайно, шуму наробило і на майданчику, зрозуміло, що й Наташа у якийсь момент вже така… навіть той момент з водою. Я хочу сказати, що це все дуже смішно і найсмішніше те, що хтось злив наш з Анею трек в Інтернет… А мені й так було не зрозуміло,як тепер через всі ці непонятки його публікувати", - прокоментувала Jerry Heil.

Нагадаємо, що конфлікту Анни Трінчер та Jerry Heil передувало те, що остання злила у Мережі особисту переписку з Трінчер з її еротичними фото. Своєю чергою, Анна помстилася Джеррі тим, що опублікувала її особисті фото у клініці, де вона позувала топлес.

Пізніше Анна Трінчер пояснила, чому вирішила помститися та опублікувала особисті фото Jerry Heil.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні