США можуть увійти до складу ТКГ по Донбасу

0
8
США можуть увійти до складу ТКГ по Донбасу
Глава Офісу президента Андрій Єрмак і заступник держсекретаря США з політичних справ Вікторія Нуланд вивчають можливість залучення США до переговорного процесу щодо Донбасу.

Про це заявив речник української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) Олексій Арестович в ефірі одного з телеканалів, повідомляє Корреспондент.

"Зараз у політичного радника Володимира Зеленського Андрія Єрмака, який також очолює Офіс президента, проходять інтенсивні консультації з Вікторією Нуланд, яка призначена в США головною посадовою особою з питань України та врегулювання конфлікту з РФ. Крім того, наскільки я знаю з відкритих джерел, Нуланд дуже активно спілкується з Козаком (заступник керівника адміністрації президента РФ). Досить інтенсивно", - розповів Арестович.

Результати цих переговорів, на рівні політичних радників, з'являться після візиту президента Зеленського у Вашингтон, вважає Арестович.

"Чим переговори конкретно закінчаться, буде зрозуміло, швидше за все, після візиту президента Зеленського до США і зустрічі з президентом Байденом. Такий візит повинен відбутися наприкінці цього місяця. Думаю, у серпні з'являться новини", - резюмував спікер делегації.

В Україні неодноразово висловлювалися за приєднання США до переговорів щодо Донбасу, однак Росія категорично проти такої ідеї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні