Заплутана історія: 19-річний українець загинув у Празі

0
10
Заплутана історія: 19-річний українець загинув у Празі
У Чехії за дивних обставин помер 19-річний українець. Хлопець зник 2 тижні тому, а тіло знайшли у річці Влтава, що у Празі, 8 червня.

Про його смерть повідомив адміністратор Facebook-спільноти "З дому додому".

Спочатку в групі з'явився допис про те, що хлопець знаходиться у розшуку, та фото зниклого, а після цього – повідомлення про його смерть.



Відомо, що українець зник у Празі. Пішов до дівчини і більше не повернувся додому. Рідні звернулися до поліції через кілька днів після зникнення молодого чоловіка.

Тіло виявили у воді 8 червня. У соцмережі підтвердили, що загиблий – саме зниклий 19-річний українець.

"Друзі, важко про це говорити, але надій на пошуки Петі більше немає... Фото з місця події. Прага, Лібенський міст", – написали в спільноті.

Річард Хрдіна, представник місцевої поліції в коментарі Novinky.cz повідомив, що дійсно в річці виявили труп чоловіка. Копи вже встановили його особу.

Точної причини смерті він не назвав. "Ми знаємо особу померлої людини. Судмедексперти зараз працюють на місці, поки ми не можемо сказати причину смерті. Було наказано провести розтин", – сказав Хрдіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні