Прикинулась знервованою мамою: як жінка завадила викраденню дитини

0
5
Прикинулась знервованою мамою: як жінка завадила викраденню дитини
У Києві випадкова перехожа завадила невідомому чоловікові викрасти хлопчика.

Про це пише ТСН.

Жінка розповіла, що 28 травня близько 17:00 між зупинками на проспекті Шухевича помітила, що якийсь чоловік, років 35, жорстко тягне хлопчика, років 10 на вигляд, до машини.

«Підібралась ближче і чую: «Дядю, відпустіть мене, я вас не знаю». А той каже: «Замовкни вже та ходи зі мною».

Людей у радіусі кількасот метрів не було і часу на витягання телефона і дзвінки у поліцію також, бо до машини залишалось кілька метрів. Вона там була одна і пікнув замок. Але, головне, я чітко зрозуміла, що це викрадення чужої дитини. Тоді я пішла ва-банк.

Підбігаю до них, шарпаю малого за рукав так, що навіть той мужик у шоці, і вдаю знервовану маму. Сварю малого: «Ну скільки можна тікати!? От що мені з тобою робити?! Вдома з тобою поговоримо!».

Оторопілий виродок дивиться на мене і в жаху мчить до машини та тікає, а я просто не встигаю ні сфотографувати його, ні запам'ятати номер. Але це точно був оливковий «Ланос», - розповідає Юлія, яка завадила викраденню хлопчика.

Хлопчик розповів, що був на додатковому занятті, а його в останній момент скасували. У хлопчика розрядився телефон і він не попередив маму, щоб прийшла його забрати, тому вирішив піти додому сам.

«У мене був павербанк, ми увімкнули його телефон і він набрав маму. Нажахана жінка примчала за хвилин 10 і мало руки мені не почала цілувати. Того чоловіка малий не знав. Він причепився до дитини просто серед вулиці. Чому вчителька його самого відпустила, я не додумалась з'ясувати», - додає Юлія.

Також жінка каже, що якась невідома сила змусила її вийти на зупинку швидше, пройтись додому пішки, та ще й повернутись трохи назад, щоб пройтися новою частиною парку, яку ще доробляють.

«І сама не знаю, як я в той момент не розгубилась і зробила так, як колись моя знайома, яка раніше розповідала мені про подібний випадок. Закликаю всіх бути уважними і небайдужими», - завершила жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні