«Дерева – це жорсткий диск, а коронавірус створив Білл Гейтс»: блогерка-конспірологиня. ВІДЕО

3
4
«Дерева – це жорсткий диск, а коронавірус створив Білл Гейтс»: блогерка-конспірологиня. ВІДЕО
Блогерка та Онліфанс інфлюенсер з Івано-Франківська під ніком Unrealcobain, в житті просто Юля, вважає, що коронавірус – це спланована спецоперація, способом якої можна добитись нового світового панування.

Про це дівчина пише на своїй сторінці в Інстаграмі, повідомляє "Телебачення Торонто".

«Епідемія коронавірусу – це спецоперація володарів грошей. Вони прагнуть до світового панування і поставили декілька цілей:

1.Скорочення чисельності населення шляхом вбивства людей вірусом;

2.Деіндустріалізація економіки;

3.Розмивання національних сувернітетів держав, послаблення національних держав;

4.Створення світового панування. Це і є кінцева мета – створення Нового світового порядку», - пише дівчина.

За Юлією слідкує 133 тисячі підписників. Дівчина загортає конспірологію у свої пікантні фото.

Майже щодня в інста-сторіз дівчина публікує різні масонські знаки та конспірологію, закликаючи підписників почитати про це та обіцяє, що «кінець близько».

Десятки тупих конспірологічних теорій, рептилоїди та масони – ось речі, які Юлія жбурляє в лице підписникам у найнеочікуваніший момент.

«Вченим не можна довіряти. Вони будуть використовувати гіпнотичну силу свого білого халату і авторитетного статусу на благо тих, хто фінансує їх роботу», - додає Юлія.

Звісно, дівчина впевнена, що коронавірус був створений Біллом Гейтсом.

«Слугам антихриста необхідно встановити тотальний контроль за населенням. Це буде втілюватись у нановакцинах, включно з нано мікро-чіпами», - заявляє блогерка.

Цікаво, що дівчина не тільки вірить у «спланованість» коронавірусу, вона ще й закликає усіх не йти вакцинуватись, адже це «лєкарство для дєчєловєчєзациї».

Також Юлія запевняє, що дерева – це інформаційний накопичувач, «жорсткий диск, сучасною мовою», а «людина з хорошими сенсорами може легко зчитати будь-яку інформацію».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, і те що земля пласка, і сонце крутиться навколо... Вона давно в психіатра була?
Відповісти
в дурдом ту дуру негайно завезти і лікувати, лікувати, лікувати!
Відповісти
Прикол в тому, що мислить то вона в правильному напрямку. Гейтс - гівнюк ще той. Безпринципне, хитре та заздрісне створіння. Тому думати, що «білий та пухнастий» - не варто. Вакцина на основі РНК - джин з пляшки. Те, що ісраїль нею прокололи - нічого не значить. Натаньяхую кров з носу треба бути у владі. Через хвилину після відставки - приймуть і надовго. Не факт що недавня ісраїльська заваруха - не його рук справа. За ним і )(уйлом Гаага давно плаче.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні