Як приймати свої поразки: поради психолога

1
-8
Як приймати свої поразки: поради психолога
Поразки завжди присутні у нашому житті, тому потрібно навчитись їх приймати правильно

Про це пише Наша Мама.

Зрозуміти і прийняти
Якщо склалася якась непри`ємна ситуація, назад час не повернеш і нічого не зміниш. Це реальність і наш стан залежить не тільки від подій навколо, а й від того, як ми до них ставимось. Важливо приймати цю реальність такою, якою вона є.

Навчитися не розчаровуватися
Вчені кажуть, що відчуття радості відбувається через очікування події, яка, нам здається, є найважливішою в житті. Ми часто сріємо про щось захмарне, а не реальне, а коли отримуємо не той результат, якого хотіли, відбувається глибоке розчарування.

Важлива практика
Завжди варто уявляє не тільки хороші наслідки, а й погані. Тоді удар не буде таким болючим, і будь-які результати будуть сприйматися спокійніше. Це допоможе знизити тривожність.

Інверсія в світогляді
Варто сприймати результат не як програш, а як те, що ти зробив колосальну роботу, аби організувати такий проект. Треба вважати себе найкрутішим за всіх, тому що ти зроби, поки інші сиділи на дивані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повіситися!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні