--> У Києві водії перетворили тротуар на паркінг: як з цим боряться небайдужі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві водії перетворили тротуар на паркінг: як з цим боряться небайдужі. ВІДЕО

1
2
У Києві водії перетворили тротуар на паркінг: як з цим боряться небайдужі. ВІДЕО
Під час зйомки проекту «Зупини лося» водій наїхав на пішохода.

Про це «Волинь24» дізнались з відео на ютуб-каналі «Зупини лося».

У Києві на одному з тротуарів автівка наїхала на пішохода. За словами очевидців, на цьому тротуарі постійно стоять автівки. Не дивлячись на те, що це дорога з двохстороннім рухом, тут ледь проїжджає одна машина. Люди неодноразово звертались у поліцію, але ніхто не вживав необхідних заходів.

Людина на котру наїхали побажала лишитись інкогніто. Пішохід декілька разів просив водія зупинитись, і водій вирішив все-таки змилуватись. На питання потерпілого, чому чоловік їхав тротуаром відповіді не поступило.

На місце інциденту приїхала поліція та оформила протокол на порушника. Навіть під час оформлення протоколу, люди мусили обходити, або навіть об’їжджати інвалідними візками автівки, які стоять на тротуарі.

Учасник проекту наліпив наліпку на лобове скло порушника, яку він дуже швидко віддер.

Далі він звернувся до самого порушника зі словами «Сподіваюсь, може хоч ці сигнали дадуть вам інформацію, що в майбутньому так не потрібно себе вести».

«А мені хотілося б, щоб ви в першу чергу піклувалися про своє здоров’я, були щасливі та задоволені життям», - сказав порушник та поїхав своєю дорогою.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут не наліпки треба, а вікна бити! І ще й поліція "вухами хлопає" тому вони і бикують. Якби так в Европі то ті машини швидко опинилися б на штрафмайданчику!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні