В активі 66-річного ловеласа 16 шлюбів та 151 дитина. ФОТО

1
3
В активі 66-річного ловеласа 16 шлюбів та 151 дитина. ФОТО
За свої 66 років зімбабвієць Мішек Ньяндоро одружувався 16 разів і став батьком 151 дитини. Та зупинятися на цьому чоловік наміру не має.

Зараз підстаркуватий ловелас планує своє 17-е весілля, повідомляє Daily Mail.

Мішек Ньяндоро каже, що полігамна сім'я - це його проєкт, який взяв старт ще у 1983 році. На цей час 50 його дітей навчаються в школі, шестеро відбувають службу в армії Зімбабве, двоє стали поліціянтами, ще 11 дітей знайшли себе в інших професіях. Заміж вийшли вже 13 з його доньок, а одружилися 23 сина.



Чоловік заявляє, що його щоденна робота полягає в задоволенні всіх 16 дружин. Ньяндоро створив власний графік, який дозволяє йому "задовольняти" принаймні чотирьох своїх дружин за ніч. Незважаючи на те, що йому вже виповнилося 66 років, він не збирається припиняти свій 38-річний "проєкт полігамії".

Читайте також: Бізнесмен прийшов на весілля з шістьма вагітними від нього подругами

На думку чоловіка, його проєкт вже виправдовує себе: діти щодня роблять батькові подарунки, помагають фінансово. Кожна з дружин намагається готувати йому найсмачнішу їжу, бо Мішек їсть тільки те, що йому подобається, а несмачні страви викидає.

Попри пережиті певні фінансові труднощі, зараз ситуація нормалізувалась і чоловік планує одружитися знову. На 2022 рік зімбабвієць запланував ще дві-три дружини і кілька дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Без коментарів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні