Після 32 років самотності: 81-річний відлюдник покидає безлюдний острів

0
2
Після 32 років самотності: 81-річний відлюдник покидає безлюдний острів
Відомий італійський "Робінзон Крузо" Мауро Моранді, який жив на безлюдному острові Буделлі останні 32 роки, залишає свою домівку. Про це пише ВВС, повідомляє Корреспондент.



"Я йду, але в сподіванні, що в майбутньому Буделлі буде таким самим захищеним, яким був під моєю опікою протягом 32 років", - розповів 81-річний італієць.

Мауро Моранді був вчителем фізкультури. На острів, який називають "рожевим пляжем", він потрапив через бажання жити на природі. У 1989 році Моранді подався в Полінезію, якнайдалі від людської цівілазаціі. Своє рішення він аргументував невдоволенням політичною ситуацією в країні.



Відтоді Мауро став доглядачем острова Буделлі. Він жив у радіостанції, яку звели під час Другої світової війни.

Однак торік влада острова звинуватила італійця в незаконному ремонті приміщення та в такий спосіб змусила його покинути Буделлі.

"Моє життя насправді не зміниться. Я так само бачитиму море", - підсумував відлюдник і додав, що переїжджає на сусідній острів Ла-Маддалена.

До слова, на захист Моранді в мережі запустили петицію, яка зібрала більше 70 тисяч підписів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні