Опубліковано Національний план вакцинації в Україні

2
-4
Опубліковано Національний план вакцинації в Україні
Влада України планує з травня вийти на 5,65 млн щеплень від коронавірусу COVID-19 щомісяця з 2,66 млн в квітні, щоб до кінця року охопити вакцинацією більшу частину дорослого населення для формування колективного імунітету. Такі дані містяться в Націонпльному плані вакцинопрофілактики COVID-19 на цей рік, який уряд затвердив розпорядженням №340 і оприлюднив у середу, 21 квітня.

Всього в плані передбачено використання більше 21,913 млн доз вакцин - 8,94 млн доз вакцини Oxford / AstraZeneca, 10 млн доз американської Novavax, більше 1,91 млн доз китайської Sinovac Biotech і 1,07 млн ​​доз Pfizer / BioNTech. З них 8 млн доз у рамках ініціативи COVAX, більше 13,913 млн доз, закуплених за рахунок держбюджету (10 млн американської вакцини Novavax, 2 млн Oxford / AstraZeneca, 1,913 млн китайської Sinovac Biotech).

Поставки вакцини Novavax заплановані з серпня - по 2 млн доз на місяць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
трикратний крадій пенсій повинен сидіти з порошенком в тюрмі!
Відповісти
трикратний крадій пенсій повинен сидіти з порошенком в тюрмі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні