Луцькі депутати викликають «на коврик» недобросовісного забудовника

4
-3
Луцькі депутати викликають «на коврик» недобросовісного забудовника
Депутати викликають до Луцькради представника фірми «Екопрод», через не виконання перед міською владою в плані забезпечення торгових площ для функціонування ринку «Привіз».

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Відповідно до доручення Луцького міського голови депутати хочуть заслухати представника фірми ТзОВ «Екопрод» якому надавалась земельна ділянка для обслуговування ринку привіз, а нині там збудували торговий центр.

Нагадаємо, що у лютому місяці до Луцькради звернулись предаставники магазину «АТБ» щодо переоформлення землі, яка раніше була виділена фірмі «Екопрод» з цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Натомість на першому поверсі торгового приміщення передбачалося відкрити супермаркет «АТБ», про обіцяні невідомо кому і де ( в колуарах чи так на словах) 400 кв.м. торгових площ для функціонування ринку «Привіз», де продукцію мали продавати фермери чи дачники. Виходить, що лучан обвели довкола пальця замість ринку тепер буде величезний гіпермаркет з багатоквартирними новобудовами.

На попередні засідання земельної комісії представники «Екопроду» - не з’явились. До фірми «Екопрод» має відношення ексрегіонал Олександр Башкаленко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ригонал-він і в Африці ригонал!
Відповісти
Десь мав Башкаленка ваш коврик.
Відповісти
Ага, тепер йому п'юрко в дупі запалите !
Відповісти
А коли будували, жоден депутат не бачив що там будівлями торгівлі і не пахне? Дешевий цирк
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні