Патрульного підозрюють у побитті трьох осіб через гучну музику

0
5
Патрульного підозрюють у побитті трьох осіб через гучну музику
Працівникові патрульної поліції в Київській області повідомили про підозру через перевищення ним службових повноважень, коли він прибув на виклик за скаргою через гучну музику, повідомляє прес-служба Офісу Генпрокурора.

"За даними слідства, в кінці серпня 2020 року працівник патрульної поліції ГУ Нацполіції в Київській області прибув за викликом через гучну музику, яка лунала з автомобіля. Під час перепалки міліціонер почав застосовувати фізичну силу до потерпілих, яка явно не була виправдана поведінкою і характером можливого правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що патрульний не скористався і не повідомив про свій намір застосувати силу.

"Правоохоронець збив одного з постраждалих з ніг і, заламуючи йому руку за спину, завдав удару в плече, заподіявши тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості", - наголошується в повідомленні.

Після цього патрульний побив ще двох осіб. Одному він надів наручники, силою посадив у службове авто і побив.

Потім патрульні на підозрюваних склали кілька протоколів про адміністративні правопорушення, які пізніше були закриті судами через відсутність складу адмінправопорушень.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні