Під виглядом секонд-хенду на Волинь везли брендовий одяг на 25 млн. ФОТО

0
-8
Під виглядом секонд-хенду на Волинь везли брендовий одяг на 25 млн. ФОТО
Співробітники Волинської митниці на посту «Ягодин» виявили у вантажі з гуманітарною допомогою незадекларований брендовий одяг на суму понад 25 млн грн.

Відтак, автомобіль, за кермом якого перебував громадянин Німеччини, відповідно до поданих документів, слідував з вантажем «гуманітарна допомога» до благодійної організації.



У результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, встановлено, що крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу, фактично переміщується понад 16 тис. одиниць нового брендового одягу загальною вартістю 25,8 млн грн.



Голова благодійної організації відправника намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.



Наразі працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні