У «Ягодині» оперативники затримали вантажівку з «дренажними трубами». ФОТО

0
4
У «Ягодині» оперативники затримали вантажівку з «дренажними трубами». ФОТО
На українсько-польському кордоні прикордонники Луцького загону спільно з представниками митниці під час огляду вантажівки виявили невідповідність задекларованого товару.



У пункті пропуску «Ягодин», реалізовуючи інформацію оперативників Держприкордонслужби щодо можливого незаконного переміщення товарів через кордон, прикордонники здійснили поглиблену перевірку вантажівки «Volvo», яка слідувала в Україну, повідомили Волинь24 у пресслужбі Луцького прикордонного загону.



Відповідно до товаросупровідних документів автівкою переміщували «дренажні труби» та «газорозрядні лампи». За результатами спільного з митниками огляду вантажу, наряд виявив невідповідність його найменування та маркування, а також розбіжність щодо вартості товару.



Наразі товар на суму майже 730 тис. грн. встановленим порядком вилучили працівники Держмитслужби.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні