Лучанина із COVID відмовився приймати сімейний лікар: довелося йти до приватної клініки

8
2
Лучанина із COVID відмовився приймати сімейний лікар: довелося йти до приватної клініки
Лучанина з температурою, болем в горлі та ломотою в тілі «відфутболив» сімейний лікар, мотивуючи це тим, що його робочий день закінчився. Хворий змушений був робити тест на коронавірус у приватній клініці. Як виявилося – у нього COVID-19.

Про це в фейсбуці написав Вадим Слива, – передає ГІТ.

За словами лучина, сьогодні в нього з’явилися ознаки ГРВІ – біль в горлі, незначне підвищення температури, ломота в тілі, тиск в вухах. Подзвонив у реєстратуру, щоб записатися до сімейного лікаря. Сказали. що в лікаря усе розписано, однак порадили приїхати після 14:00 та спробувати потрапити на прийом до сімейного лікаря «в режимі живої черги».

Приїхавши, Вадим Слива з’ясував, що працює лікар лише до 15:00, попереду два вихідні. Потрапити на прийом до іншого лікаря він не міг, каже, адже декларація підписана саме з цим сімейним лікарем. В 15:05, пише Вадим Слива, з кабінету вийшла остання пацієнтка, чоловік попросив лікаря оглянути і його, однак той відмовив.

Пан Алімов (мій сімейний лікар) сказав мені закрити двері, бо таких як я ще 32 мільйони, а у нього інші плани. Прекрасна поведінка лікаря, я вважаю! Якраз те, що потрібно для зупинки епідемії коронавірусу. Ну, зрештою, а що дивувати, якщо окрім лікарні він ще у приватній клініці працює і там же за баблішко прийом, а в лікарні я на халяву на огляд прийшов, – йдеться в дописі.



Чоловікові довелося звернутися до приватної клініки. Так він за 600 грн зробив експрес-тест, який виявився позитивним.

Звертатися знову до того ж сімейного лікаря немає ні найменшого бажання. Тому сподіваюся, що перебіг хвороби буде без серйозних ускладнень і досить буде самоізоляції і стандартних засобів лікування, – підсумував лучанин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я хотіла потрапити до сімейного лікаря в п'ятницю. Сказали, що є ще 2 місці на вечір вівторка. Супер-медицина.
Відповісти
Ще до таких лікарів належить Гречка Тетяна. Хамло, відсутність культури звертання, професійності - нуль. Щурів і поросят би їй лікувати. Пане Слива, запишіться до неї - навіщо вам Алімов?
Відповісти
Це правда, хамидло рідке
Відповісти
А він справді лікар? Чи може "хтось у білому халаті"
Відповісти
Гнати цих хабарників поганою мітлою.Фотографуйте,знімайте відео і в Інет.Дзвоніть на гарясч лінію МОЗ.Вони по 20 тисяч мають.Прибити мало цих гадів.Скоро люди з ними иак будуть робити.
Відповісти
Як мінімум - підписати декларацію з іншим.
Відповісти
П.дар а не лікар!
Відповісти
Закордоном також жоден лікар не прийме не по запису. Це нормальна практика. Якщо лікарі лишатимуться заради кожного такого пацієнта якому захотілось раптово прийти то ніхто їм цього неробочого часу не оплатить. Так, потрапити в нашу чарівну поліклініку це дійсно жесть але так вже є, це не провина лікаря. Пс я йому ніхто і ми не знайомі, поліклініку ненавиджу. Але пацієнт не повинен наполягати на прийом в не назначений час. Лікар також має право мати хоч 10 додаткових робіт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні