У Харківській області в морзі переплутали тіла померлих

0
5
У Харківській області в морзі переплутали тіла померлих
У Богодухівському районі Харківської області працівники лікарняного моргу видали родичам чуже тіло. Це з'ясувалося під час поховання, пише Суспільне.

Житель Харківщини помер в лікарні від коронавірусу. Його тіло рідня отримала в закритій труні.

На 30 березня було призначено похорон чоловіка. По ньому вже відслужили панахиду, коли сім'ї несподівано подзвонили і повідомили, що в труні - не тіло їхнього родича, а тіло жінки.

Труну з тілом з кладовища повезли в Богодухівську центральну районну лікарню. Там працівники моргу видали вже "правильне" тіло і родичі змогли поховати його.

"Ніякої підміни не було - бирки були підписані. І найголовніше, що я хочу сказати, що родич там був присутній при тому, коли забирали це тіло. Ми абсолютно відповідально розуміємо їхнє горе, що сталося, але це людський фактор. Ми не роботи - ми просто люди", - заявила заступник голови лікарні Яна Грищенко.

У медустанові створена комісія, яка буде розбиратися в події. Також родичі одного з померлих подали заяву в поліцію. Правоохоронці проводять перевірку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні