Українці на алкоголь і тютюн витрачають більше, ніж на охорону здоров'я

1
6
Українці на алкоголь і тютюн витрачають більше, ніж на охорону здоров'я
Протягом минулого року жителі України витратили на алкоголь і тютюнові вироби 210,6 млрд грн, у той час як на охорону здоров'я - лише 165 млрд. Про це свідчать дані Держстату.

Всього в минулому році кінцеві споживчі витрати українців склали 2,9 трлн грн. Жителі країни, серед іншого, витратили 1,1 трлн грн на харчові продукти і безалкогольні напої.

Ще 141 млрд грн було витрачено на одяг і взуття. На транспорт українці витратили 292 млрд грн, на охорону здоров'я - 165 млрд грн, на алкоголь і тютюн - 210,6 млрд грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мудро влада України поступає: з пенсіонерами щодо пенсій вже розібрались, нехай з голоду помирають, з коронавірусом розібрались нехай хворі помирають, тепер треба з алкоголіками та тими, хто не може покинути звичку палити цигарки - розібратись, шляхом підняття цін на алкоголь та цигарки. Правильне рішення, нехай нація сама себе знищує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні