У селі на Волині закривають новостворену гімназію

0
-4
У селі на Волині закривають новостворену гімназію
У Іванчицях закривають новостворену гімназію №33, яку лише два місяці тому взяли на баланс Луцької міськради.

Про це повідомила староста сіл Іванчиці та Озденіж Луцької міської громади Марія Якубовська під час зборів, які відбулися в неділю, 21 березня, інформує Громадське. Інтерактивне телебачення.

Зазначимо, що в комунальному закладі середньої освіти «Іванчицівська гімназія №33 Луцької міської ради», що на вулиці Шкільній, 1, навчалося всього 25 учнів (спроможність закладу – 120 учнів). В школі сформований лише один клас.

Заклад середньої освіти перестане працювати з нового навчального року. 25 учнів гімназії переведуть на навчання в Рокинівський ліцей №38 Луцької міської ради. Учнів сіл має возити шкільний автобус через село Буків. Зазначимо, що дорога в цьому селі нині перебуває в аварійному стані.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні