96-річному американцю таки вручили диплом про середню освіту. ФОТО

0
-2
96-річному американцю таки вручили диплом про середню освіту. ФОТО
96-річний Реймонд Шефер зі США отримав почесний диплом про середню освіту через понад пів століття після того, як кинув навчання у школі, щоб допомагати родині, а потім пішов на Другу світову війну.

Про це передає Insider.

Реймонд Шефер кинув навчання в середній школі сільського господарства в 1940-х роках, щоб допомагати своїй родині. Потім пішов до армії під час Другої світової війни.

Після того, як чоловік повернувся з війни, навчання він не продовжив. Упродовж 40 років Шефер працював на виробництві обладнання.

Водночас друзям ветеран війни розповідав, що жалкує про те, що не завершив навчання

«Він говорив, що хотів би мати атестат про завершення середньої освіти, але називав себе тупим. Хоча насправді не був таким. Він кинув школу, щоб утримувати свою родину», — сказала подруга Шефера Синтія Беннет.

Синтія разом з іншими друзями Реймонда домовилася з чиновниками та знайшла школу, яка погодилася видати атестат 96-річному американцю.



«Я хотіла побачити, як він отримає диплом, щоб він відчув — його життя було повністю успішним», — розповіла Беннет.

Адміністрація школи влаштувала Шеферу сюрприз. Друзі Реймонда покликали його до закладу освіту начебто для якоїсь допомоги. Коли він увійшов до будівлі, то побачив коридор, прикрашений кульками, та оркестр. У приміщенні на нього чекали рідні та знайомі.

Реймонду подарували мантію та конфедератку. Йому вручили почесний диплом про середню освіту та медаль на честь сільськогосподарської школи, яку чоловік не закінчив. Шефер сказав, що довго чекав на цей момент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні