США закликають бойкотувати Олімпіаду в Пекіні

0
3
Американський сенатор від Республіканської партії Мітт Ромні закликав бойкотувати Олімпіаду в Пекіні, яка відбудеться взимку 2022 року. Про це повідомляє The New York Times.

"Китай заслуговує на наш осуд. Комуністична партія Китаю відмовилася від своєї угоди про самоврядування Гонконгу; він жорстоко придушує мирних демонстрантів і садить у тюрми журналістів, влаштовує жорстокий геноцид проти уйгурів та інших етнічних меншин", - стверджує Ромні.

У той же час заборонити спортсменам брати участь у змаганнях в Китаї - проста, але неправильна відповідь, вважає сенатор: спортсмени готувалися до цих змагань все своє життя.

"Правильна відповідь - економічний і дипломатичний бойкот Олімпійських ігор в Пекіні. Американські глядачі повинні залишатися вдома, щоб ми не могли приносити величезні доходи, які комуністична партія Китаю отримає від готелів, їжі і квитків", - припускає політик.

"Замість того, щоб відправляти в Пекін традиційну делегацію дипломатів і представників Білого дому, президент повинен запросити китайських дисидентів, релігійних лідерів і етнічні меншини представляти нас", - резюмував Ромні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні