Медики розкрили неймовірні властивості вершкового масла

0
-4
Медики розкрили неймовірні властивості вершкового масла
Вершкове масло довгі роки вважалося шкідливим продуктом, проте його відсутність в меню негативно позначається на стані організму. Медики розкрили користь продукту, який дає міцне здоров'я.

Вершкове масло звинувачували в розвитку ожиріння і підвищенні холестерину в крові. По-перше, воно не таке жирне, як рекомендована всіма оливкова олія, а по-друге, продукт ще сприяє виведенню цього "поганого" холестерину, пише Ukrhealth.

За словами експертів, вершкове масло багате на Омега-3, Омега-6, а також на жиророзчинні вітаміни А, Е і D. Вони необхідні для здорового росту і стану волосся і нігтів, є колосальна користь для шкіри. Серцево-судинна система "буде вдячна" продукту за жирні кислоти, які забезпечують судинам еластичність і тонус. Корисним він буде і для шлунково-кишкового тракту, так як захищає кишечник від інфекцій.

Масло варто ввести в раціон і тому, що воно піднімає рівень серотоніну, покращує стан центральної нервової системи і роботу мозку. Лауринова кислота в його складі пригнічує розвиток патогенних грибків. Висока калорійність продукту заряджає організм енергією. Лікарі радять їсти не більше 30 грамів масла в день – тоді воно не викличе негативних наслідків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні