Завдяки цим звичкам ви точно схуднете

0
7
Завдяки цим звичкам ви точно схуднете
Відсоток жиру в організмі людини залежить від якості споживаних калорій, частоти прийомів їжі, перекусів, сну, генетики, від того, як багато ви рухаєтесь тілом, і багатьох інших факторів. Якщо не обмежувати вживання калорій, то варто звернутися до трьох інших звичок, які допоможуть схуднути.

Їх опублікувало видання "Medium".

Впровадження в життя перелічених звичок допоможе вам у досягненні кращої фізичної форми

Відмовтеся від перекусів – часте харчування не покращує ваш метаболізм, а тільки збільшує коливання рівня цукру в крові, що ще більше ускладнює процес схуднення. Крім того, травній системі потрібна перерва. Їжте 2-3 прийоми їжі в день і намагайтеся не перекушувати між ними.

Зменшіть стрес. Кортизол, який виробляється в крові під час надмірного напруження, порушуючи активність інсуліну, призводить до збільшення ваги.

Тому необхідно знайти свої способи розслабитися і намагатися заносити їх у свій розклад щодня. Це можуть бути заняття спортом, йога, медитації, молитва, читання, дихальні вправи тощо.

Виконуйте короткі й інтенсивні серії вправ замість кардіотренувань.

"Екстремальні кардіотренування насправді сприяють утримуванню жиру в тілі, щоб запасати енергію для наступного такого стресу. Тому, коли ви робите все більш виснажливі "марші смерті", ваше тіло позбавляється від м'язів і накопичує жир, готуючись до кожного кардіо", – зазначив фітнес-експерт Бен Грінфілд.

Інтервальні тренування високої інтенсивності призводять до більшої втрати жиру, ніж кардіо в стійкому стані. Наприклад, можна спробувати виконувати так званий набір Табата. Він складається з 8 раундів по 20 секунд вправ за вашим вибором із подальшим відпочинком всього 10 секунд, у загальній складності 4 хвилини.

Такі тренування збільшують кількість швидко скорочуваних волокон у ваших м'язах і покращують метаболізм.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні