YouTube перестав транслювати онлайн 112 каналу

0
5
YouTube перестав транслювати онлайн 112 каналу
Сервіс відеохостингу YouTube припинив пряму трансляцію ефіру каналу "112 Україна". Інші відеозаписи каналу все ще доступні для перегляду.

Повідомлення про видалення відео доступне за посиланням на трансляцію ефіру "112 Україна".

YouTube повідомив, що відео було вилучено через порушення умов використання сервісу.

Раніше в ефірі Суспільного міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що направить до компанії YouTube прохання закрити сторінки телеканалів NewsOne, ZIK, "112 Україна".

Міністр наголосив, що Україна не має права вимагати у сервісу відеохостингу рішення про блокування підсанкційних каналів, адже компанія керується власною інформаційною політикою. Проте завданням державних органів влади є проінформувати адміністрацію YouTube про небезпеку, яку становлять підсанкційні канали та причини, через які було прийняте відповідне рішення РНБО.

"У YouTube своя політика, і ми маємо донести до компанії рішення РНБО, а далі вже вона прийматиме рішення", – пояснив Ткаченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні