--> Електричка розчавила автомобіль, є загиблий. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Електричка розчавила автомобіль, є загиблий. ФОТО. ВІДЕО

0
2
Електричка розчавила автомобіль, є загиблий. ФОТО. ВІДЕО
3 березня в Донецькій області потяг розчавив авто зі священником.

Про це повідомляє пресслужба РПЦвУ на Донеччині, пише УНІАН.

Аварія сталася близько дев’ятої ранку на залізничному переїзді у селі Новоселівка Покровського району. Приміський поїзд «Скотувата — Слов’янськ» збив авто із священником та ще одним пасажиром.

«Священик отримав травми, несумісні з життям. Протоієрей Василь Лущак був настоятелем храму на честь великомученика Димитрія Солунського в селищі Верхньоторецьке Ясинуватського району», – зазначили в єпархії РПЦвУ.

Одного чоловіка змогли витягти українські військові та медики. Він зараз у лікарні. Тіло священника РПЦвУ довелося діставати рятувальникам. Він загинув одразу.

За словами правоохоронців 56-річний священнослужитель РПЦвУ переїжджав залізничний переїзд на червоне світло. Внаслідок зіткнення поїзд протягнув авто приблизно 150-200 метрів.

«Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події та можливих свідків аварії. Попередня правова кваліфікація — ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту», — повідомили в поліції.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні