У лікарні померла ще одна дитина, сім'я якої загинула у ДТП із потягом

1
У лікарні померла ще одна дитина, сім'я якої загинула у ДТП із потягом
У Чернігівській області в лікарні померла трирічна дитина, яка разом з батьками та восьмирічною сестричкою була в салоні авто, що влетіло під потяг. До слова, її батьки та їхня старша донька загинули на місці ДТП.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА.

Своєю чергою, у поліції повідомляють, що у ДТП на залізничному переїзді поблизу селища Куликівка зіткнулися електропоїзд та легковий автомобіль. Водій проігнорував заборонені сигнали, що були на переїзді, та рушив.

Внаслідок зіткнення загинули 32-річний водій, його 29-річна дружина. У салоні також перебували двоє дітей. Восьмирічна дівчинка загинула на місці аварії Трирічну дитину було шпиталізовано до обласної дитячої лікарні, де вона померла від травм.

"Другу дитину, яка зазнала травм, співробітники ГРПП помістили до службового авто та помчали назустріч "швидкій" допомозі, а потім супроводили карету медиків до лікарні. На жаль, 3-річна дівчинка померла в лікарні", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сім'я возз'єдналася, але вже на тому світі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні