--> Меган Маркл Vs The Mail on Sunday: герцогиня вимагає вибачень і $1 млн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Меган Маркл Vs The Mail on Sunday: герцогиня вимагає вибачень і $1 млн

0
1
Меган Маркл Vs The Mail on Sunday: герцогиня вимагає вибачень і $1 млн
Герцогиня Сассекська Меган Маркл вимагає від британської газети The Mail on Sunday вибачень на першій шпальті та компенсацію в розмірі понад мільйон доларів (750 тисяч фунтів стерлінгів) для покриття судових витрат у позові щодо конфіденційності.

Про це повідомляє The Guardian.

Суди Маркл проти чотирьох британських таблоїдів тривають рік. Причина позову – Associated Newspapers, видавець газети The Mail on Sunday, в лютому 2019 опублікував уривки особистого листа Маркл, який вона написала батькові через три місяці після весілля з принцом Гаррі.

Журналісту лист віддав батько Меган, Томас Маркл. Він свідчить у суді на боці відповідача, стверджуючи, що його доньці та її чоловікові вже час “припинити скиглити”.

Після першого програного суду Меган подала новий позов, в якому вимагала від судді високого суду наказати газеті віддати їй всі наявні копії листа батькові. Адвокат герцогині стверджував, що копії листів Меган не повернули, що являє собою “загрозу порушення і подальшого неправомірного використання її особистої інформації”.

Також він наголошує на тому, що на Mail Online статті досі не видалили, а використані та опубліковані листи порушують авторські права позивача.

Другий суд Меган виграла.

Адвокат домагається, щоб видавець опублікував на першій сторінці в The Mail on Sunday заяву про юридичну перемогу Меган, а також на головній сторінці Mail Online.

Меган заявила, що готова обмежити відшкодування збитку “номінальною компенсацією” — символічною сумою — за використання листів. Вона просить виплатити 750 тисяч фунтів стерлінгів протягом двох тижнів в якості “проміжного платежу по рахунку” для покриття судових витрат Меган по подачі позову.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні