--> У тюрмі знайшли мертвим серійного маніяка-вбивцю: підозрюють співкамерника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У тюрмі знайшли мертвим серійного маніяка-вбивцю: підозрюють співкамерника

0
3
У тюрмі знайшли мертвим серійного маніяка-вбивцю: підозрюють співкамерника
Серійний маніяк-вбивця Роджер Кіббі помер у в'язниці в Каліфорнії. Він був знайдений мертвим на підлозі камери, а його співкамерник був поруч. Убитому був 81 рік.

Охоронці терміново доставили Кіббі в лазарет, але через годину оголосили мертвим. Причину смерті не називають, але припускають, що маніяка вбив співкамерник, 40-річний Джейсон Бадроу. Бадроу перевели в ізолятор. Розпочалося розслідування. Про це, з посиланням на Daily Star, пише gazeta.ua.

Бадроу потрапив в тюрму у 2011-му, щоб відбути довічне ув'язнення без можливості умовно-дострокового звільнення за вбивство першого ступеня.

Кіббі відбував кілька довічних ув'язнень за вбивство щонайменше 7 жінок протягом 20 років. Він був відомий як "Душитель з I-5 автостради".



Кіббі вперше засудили до 25 років тюрми в 1991-му за вбивство 17-річної Дарсін Фракенпол. Її тіло було знайдено оголеним. Він вбив її в 1987 році. Також його засудили за напад і спробу викрадення повії.

Детективи підозрювали, що Кіббі убив кілька інших жінок, але тільки на початку 2000-х це вдалося довести, коли підозри підтвердили сліди ДНК та інші докази з місць злочинів. Одну вбив ще у 1977-му і п'ятьох у 1986-му році.

У 2009-му він визнав себе винним у вбивствах, зґвалтуваннях і викраденнях. Його засудили до довічного терміну в обмін на відмову прокуратури домагатися страти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні