У Луцьку зафіксували 43 випадки незаконного розміщення реклами

1
2
У Луцьку зафіксували 43 випадки незаконного розміщення реклами
За результатами чергової інспекції вулиць міста Луцька інспекторами КП «Луцькреклама» було виявлено 43 одиниці засобів зовнішньої реклами, розміщених без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення.

Про це йде мова у проєкті рішення виконкому Луцької міськради, пише Волинь.юа.

Так, інспектори виявили три одиниці незаконної зовнішньої реклами на проспекті Соборності,42. Також зовнішня реклама, встановлена без дозволів, розташована на проспекті Президента Грушевського, 28, проспекті Молоді, 2, вулицях Конякіна, 11-А, Карбишева, 1-Р, Карбишева, 2, Травневій, 2-А, Загородній, 2-А, Загородній, 14.

На розі вулиці Писаревського та вулиці Теремнівська розміщено банери на паркані розміром 0,5 м х 0,7 м (1 од.) із сюжетом «Квартири подобово» та розміром 1,0 м х 2,0 м (2 од.) із сюжетом «Водичка» та «Штукатурка».

На розі вулиці Теремнівська та вулиці Борохівська розміщено щит на опорі електромережі розміром 1,5 м х 2,0 м із сюжетом «Хімчистка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хвилин 10 мучили»: на Волині руками витягли з-під льоду велетенську щуку (ВІДЕО)

На вулиці Лесі Українки, 57 розміщено дахову рекламну конструкцію у вигляді літер та логотипу розміром 2,0 м х 8,0 м із сюжетом «Приватбанк». Власником вказаного засобу зовнішньої реклами є ПАТ КБ «Приватбанк».

Вищевказані рекламні засоби на даний час розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу». Інспекторами КП «Луцькреклама» було складено та відправлено листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами на території Луцької міської територіальної громади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А взагалі таке поняття "як законна реклама" існує? Натикування скрізь отої реклами що людина не може подивитися щоб не натикнутися на рекламу це законно?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні