Жінка жорстоко розправилася з котом за те, що він подряпав їй руку

0
0
Жінка жорстоко розправилася з котом за те, що він подряпав їй руку
Одеські правоохоронці відкрили кримінальну справу стосовно 57-річної жінки, яка жорстоко вбила свого кота. Про це в понеділок, 22 лютого, повідомила прес-служба Нацполіції в Одеській області.

Відзначається, що зловмисниця проживала в багатоповерховому будинку на Десантному бульварі зі своїм вихованцем. Про вбивство тварини повідомила в поліцію місцева жителька, яка стала свідком події.

Поліцейським на місці вдалося встановити, що кіт подряпав власниці руку, через що та викинула його з десятого поверху. Однак жінка побачила, що тварина не померла. Тоді вона взяла ніж, вийшла на вулицю, добила кота і викинула його у сміттєвий бак.

Тіло кота відправлено на експертизу. Стосовно зловмисниці розпочато кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження із тваринами (ч.1 ст.299 КК).

Їй загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні