Українські моряки тренуватимуться на кораблях ВМС Великобританії

0
0
Українські моряки тренуватимуться на кораблях ВМС Великобританії
Під час координаційної зустрічі представників Військово-Морських Сил ЗС України та штабу операції місії ORBITAL в Одесі сторони домовилися про проведення тренувань українських моряків на кораблях королівських ВМС Великобританії. Про це напередодні повідомила прес-служба Командування ВМС ЗС України.

"Метою заходу є поглиблення співпраці та обговорення з представниками національного флоту критеріїв підготовки особового складу ВМС ЗС України, напрямків надання інструкторської допомоги групами інструкторів збройних сил держав-партнерів на 2021", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що сторони обговорили питання розширення курсової підготовки, інструкторської та менторської допомоги для інструкторів Навчального центру ВМС, Школи водолазів, школи морського піхотинця і питання підготовки льотного складу морської авіаційної бригади в рамках військово-тренувальної місії Великобританії в Україні ORBITAL.

Окремо представниками штабу місії було запропоновано проведення тренувань корабельно-катерного складу і оглядових команд національного флоту на кораблях Королівських ВМС Великобританії в 2021 році.

У командуванні також зазначили, що в 2021 році до тренувальної місії Великобританії приєднаються такі країни як Данія, Швеція, Канада, Литва, Латвія і Естонія.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні