На проспекті Соборності льодова брила розтрощила авто. ФОТО

6
2
На проспекті Соборності льодова брила розтрощила авто. ФОТО
Як стало відомо, у Луцьку на вулиці Соборності льодяна брила впала з даху і пошкодила авто. Про це повідомив користувач bortnik6300 у соцмережі Instagram надавши відповідний відеоматеріал.

До слова, це сталося вчора, 15 лютого, - пише Волинь інфа.

Ймовірно, стурбований господар вибіг на вулицю, бо спрацювала сигналізація. Лід розбив вщент скло легковика Ford.

“Ось так наші комунальні служби прибирають лід з дахів. Вже після того, як це сталося вони лише обклеїли стрічкою і поставили таблички”, – йдеться у дописі.

До слова, у скільки обійдуться збитки власнику нині невідомо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Паркування під стінами заборонене
Відповісти
Згідно з яким пунктом ПДР?
Відповісти
Металобрухт понавозять, гаражів не мають і не знають куди подіти свої "розвалюхи". Запитаєш одного другого такого "водія-власника" у лапках, що купив собі машину, а у відповідь так купив собі "лялю". А тій "лялі" 40-50 років і коштує всього 250 доларів США, називається просто аби автомашина якась була, а подіти її немає куди. Бо мізків хватило тільки на те, щоб купити стару машину. Стоять такі старі авто під вікнами цілу зиму під снігом, а чому стоять, бо купити нові зимові колеса дорожче обійдеться ніж та ціла машина коштує. Ось того ці власники лахів і чекають весни та літа, щоб на літній гумі кататися.
Відповісти
Сказонув як баба недолюблена.
Відповісти
Це йому штраф за "правильне" паркування прилетів.
Відповісти
Під жодним будинком не існує паркінг, ще б виписати штраф за паркування на газоні/тротуарі... На парковки сніг і брили з даху не падають.
Єдине, що могли постраждати діти і люди, але це вже інше питання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні