У Луцьку уже кілька днів поспіль комунальники збивають бурульки з дахів будівель

0
-1
У Луцьку уже кілька днів поспіль комунальники збивають бурульки з дахів будівель
У Луцьку комунальники та керівники установ почали розчищення дахів будівель від бурульок. Під будинками та підприємствами з яких може впасти лід, натягують червоні стрічки.

Пише Волинь пост.

Відповідають за розчищення дахів від бурульок управителі будинків і керівники ОСББ, розповів Суспільному начальник відділу капітального ремонту департаменту ЖКГ Луцької міської ради Віктор Фіщук.

Установи міста мають самі подбати про прибирання льоду з дахів.

Комунальники прибирають лід із дахів там, де є можливість під’їхати автовежею. Зі слів Віктора Фіщука, у 33-му та 40-му мікрорайонах проблем з усуненням бурульок немає.

"Нова забудова, система водовідведення йде внутрішня, відповідно, там бурульок менше, але так само хлопці працюють", – зазначив посадовець.

Наразі автовежу для прибирання бурульок використовують житлово-комунальні підприємства № 3, № 2 та № 7.

На дільниці ЖКП №3 перебуває 400 будинків – ними опікуються 23 людини, - розповіла старша майстриня Людмила Перун. В окремих випадках, каже жінка, комунальники просять лучан потрапити на балкони, аби швидко усунути небезпеку.

Нагадаємо, на роботи з прибирання вулиць Луцька в негоду у міському бюджеті передбачили 3,5 мільйона гривень на рік. Скільки коштів витратили на подолання наслідків двох снігових циклонів в Луцькраді ще рахують.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні