Бельгієць на Ленд Крузері наїхав машиною на волинянина

0
1
Бельгієць на Ленд Крузері наїхав машиною на волинянина
В обласному центрі Волині судили бельгійця, який ще у 2016 році спеціально наїхав на чоловіка автомобілем Toyota Land Cruiser. Суд призначив злочинцю умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пишуть Волинські Новини.

Злочин трапився 14 липня в селі Одеради на вулиці Торчинській. Громадянин Бельгії, який є виконавчим директором фірми «Еуроленд», здійснив наїзд на чоловіка автомобілем Toyota Land Cruiser 120, аби спеціально його травмувати. В результаті наїзду потерпілий отримав ушкодження середнього ступеня тяжкості, зокрема переломи ребер.

У суді обвинувачений відмовився давати показання англійською мовою, якою він спілкувався з учасниками кримінального провадження та судом, вказавши, що бажає надавати покази його рідною фламандською мовою.

Натомість захисник обвинуваченого адвокат Коваленко Є.В. наполягала на невинуватості свого підзахисного та вказала, що в матеріалах кримінального провадження відсутні належні та допустимі докази завдання потерпілому тілесних ушкоджень саме середнього ступеня тяжкості. Також вона зазначила, що у медичній документації наявні розбіжності стосовно наявності у потерпілого переломів. Просила виправдати обвинуваченого.

Потерпілий у суді розповів, що в день злочину після словесного конфлікту обвинувачений сів у власне авто, яке навмисно спрямував на нього. Чоловік висловив думку, що обвинувачений хотів його вбити через конфлікт щодо обробітку урожаю. Він просив суворо покарати за вчинене обвинуваченого.

Суд, вивчивши докази, визнав громадянина Бельгії винним. Тож йому призначили покарання у виді 1,5 року позбавлення волі, змінивши на рік умовного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні