--> На Волині оштрафували чоловіка, який матюкався | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині оштрафували чоловіка, який матюкався

0
4
На Волині оштрафували чоловіка, який матюкався
Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який лаявся у громадському місці.

Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з постанови суду від 29 червня 2022 року.

Чоловік 30 квітня 2022 року о 19:00, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у громадському місці на перехресті вулиць Заводська та Проектна в селищі Стара Вижівка висловлювався нецензурною лайкою на адресу іншого громадянина. Цим порушив громадський порядок і спокій громадян.

До обвинуваченого застосували привід, і його доставили у судове засідання.

Порушник у суді підтвердив обставини, які викладені в протоколі про адміністративне правопорушення, вину не заперечував.

У суді чоловіка визнали винним у скоєнні правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП, та вирішили притягнути до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в сумі 51 гривні.

Також порушник сплатить на користь держави судовий збір у розмірі 496 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні