Волинянин облаяв чоловіка і розбив скло його автівки

0
0
Волинянин облаяв чоловіка і розбив скло його автівки
Як стало відомо, суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Про це йдеться в постанові суду від 22 січня, передає Район. Любомль.

Чоловік 14 листопада 2020 року о 22:30 по вулиці Весняній в Любомлі виражався нецензурними словами в адресу іншого чоловіка, розбив праве бокове скло належного йому автомобіля, порушивши громадський порядок і спокій громадян, чим вчинив правопорушення, передбачене статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена його особистими поясненнями в суді та матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями свідка та потерпілого.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення і наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 119 гривень.

Також з бешкетника в користь держави потрібно стягнути 454 гривні судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні