Куди звертатися, якщо отримуєте газ низької якості

2
-5
Куди звертатися, якщо отримуєте газ низької якості
Українці активно скаржаться на якість газу, середні значення теплоти згорання при цьому істотно перевищують допустиму норму.

Якщо газ горить погано – причина не в калорійності. Проблема може бути в діях облгазу або ваших власних, заявила координаторка житлово-комунальних і енергетичних програм мережі "Опора" Тетяна Бойко, передає Obozrevatel.

"Якщо облгази знижують тиск, а газ надходить погіршеної якості, це вже призводить до неякісної послуги у споживачів. Велика кількість проблем з якістю газу також пов'язана зі станом техніки споживача. Можливо, у вас брудна плита та достатньо почистити конфорку. Також важливе питання – технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж та димовентканалів. Цим повинні займатися облгази, але за кошти співвласників будинку. Від цього також залежить, чи добре горить газ", - сказала вона.

Довести, що проблема в тиску, буде важко. Потрібно звертатися до оператора ГТС та перевіряти в незалежній лабораторії. Але про цю перевірку все одно заздалегідь знатиме облгаз. Якщо він захоче, то в потрібний момент додасть тиск, і недоліків не виявлять. Перевірка не дешева, а якщо проблем не знайдуть, оплатити витрати доведеться із власної кишені.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Газовий монополіст як хоче так і крутить тим газом!
Відповісти
З цього приводу є доречна приказка: "В нашої доці,як не в сраці,то в поці". Так і в Україні.Кругом,за що не візьмись.Проблеми кругом,а вирішити або проблематично,або взагалі неможливо.На все є відмазка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні