Чоловік відправив посилкою частину винищувача. ФОТО

0
2
Чоловік відправив посилкою частину винищувача. ФОТО
Столичні митники виявили в міжнародному відправленні до М'янми складову винищувача МіГ-29. Прилад військового призначення відправив киянин.

У декларації зазначив, що в бандеролі мали бути запчастини, повідомила Київська митниця Держмитслужби.

"Виявлений прилад – це автономна рульова машина АРМ-150М для літальних апаратів військового призначення, а саме для управління по тангажу багатоцільового винищувача 4-го покоління МіГ-29. Однак, як відомо, бойова і спеціальна військова техніка взагалі не може перебувати у власності громадян", – йдеться в повідомленні.

Митники нагадали, що українським законодавством та актами Всесвітнього поштового союзу у міжнародних поштових відправленнях забороняється пересилати такі прибори.

Вивіз таких приладів можливий тільки при наявності відповідного дозволу. На порушника митних правил склали протокол. Прилад вилучили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні