10 дітей і 2 дорослих: у Борисполі літак «‎забув» частину пасажирів і полетів без них. ФОТО. ВІДЕО

0
-2
10 дітей і 2 дорослих: у Борисполі літак «‎забув» частину пасажирів і полетів без них. ФОТО. ВІДЕО
У четвер, 12 серпня, літак компанії Ryanair полетів з аеропорту "Бориспіль" без групи з 10 підлітків і двох дорослих, які супроводжували їх. Нібито вони запізнилися на посадку.

Про це написала в Фейсбуці мати однієї з дівчат, депутатка Запорізької облради Ірина Славова.

За її словами, діти повинні були летіти до Кракова за програмою міжнародного навчання.



Славова стверджує, що група приїхала в аеропорт своєчасно, але реєстрація тривала дуже повільно, бо у Ryanair немає своєї окремої стійки.

"Коли реєстрацію пройшли, розуміючи, що часу обмаль, швидко побігли на паспортний контроль і на свій гейт для вильоту", – зазначила жінка.



Група прибігла за 17 хвилин до часу вильоту, але все вже було зачинено.

"Вони не могли повірити своїм очам, що літак уже відпустив трап і зачинив двері (а в цей час керівник продовжував кликати на поміч працівників аеропорту). На що їхні представники через 20 хвилин підійшли та сказали, що вони затримались і літак полетів без них", – підкреслила Славова.

За її словами, чотири години суперечок ні до чого не призвели.

"Підняли всіх (посольство, консулів, народних депутатів, авіакомпанію)… Але наступний виліт до Кракова стояв лише через день, з пересадками варіантів не було. Діти голодні, втомлені, з розрядженими телефонами (тому що постійно всім телефонували та робили стріми), керівники на нервах", – розповіла мати дівчини.

У результаті було вирішено їхати наступного дня автобусом.

У коментарях до поста жінці пояснили, що тут питання до супроводу дітей і організаторів. Бо в правилах авіакомпанії Ryanair вказано, що "ви повинні прибути до виходу на посадку щонайменше за 30 хвилин до запланованого вильоту рейсу".

"Посадка завершується за 20 хвилин до вильоту. У разі прибуття до виходу на посадку після зазначеного вище часу вам буде відмовлено в посадці на борт", – процитували правила користувачі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні