В Україні почало зростати промвиробництво

0
-1
В Україні почало зростати промвиробництво
Промислове виробництво в Україні в 2020 році знизилося на 5,2%, але в грудні минулого року вперше з травня 2019 року було зафіксоване його зростання в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року - на 4,8%. Про це свідчать дані Держстату в п'ятницю, 22 січня.

Зазначено, що з корекцією на ефект календарних днів промвиробництво в грудні 2020 року зросло на 3,2%.

Держстат вказує, що до попереднього місяця зростання промислового виробництва в грудні склало 2,8%, а з урахуванням сезонної коригування - 1,1%.

У переробній промисловості в грудні-2020 до грудня-2019 зростання склало 1,8%, у добувній промисловості і розробці кар'єрів - 5,4%, а в постачанні електроенергії, газу, пари та кондиціонованого повітря - 15,8%.

Згідно з повідомленням, в цілому за минулий рік в переробній промисловості зафіксовано зниження виробництва на 6,9%, у добувній промисловості і розробці кар'єрів - 3,1%, в постачанні електроенергії, газу, пари та кондиціонованого повітря - на 1,3%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні