Англійські селяни збунтувалися проти декорацій для «Зоряних воєн». ФОТО

0
2
Англійські селяни збунтувалися проти декорацій для «Зоряних воєн». ФОТО
Студія Disney знімає серіал за кіновсесвітом "Зоряних війн" про Обі-Вана Кенобі. Він матиме шість серій.

Дія відбуватиметься рівно через 10 років після подій фільму "Зоряні війни. Епізод III. Помста ситхів" 2005-го. До ролі культового персонажа повернеться Юен Мак-Грегор. Ходять чутки, що шукають дітей-акторів на роль принцеси Леї та Люка Скайвокера в дитинстві.



Британська газета The Sun опублікувала знімки масивних декорацій, збудованих для зйомок серіалу. Величезне будівництво розташувалося вздовж озера селища Літл Марлоу англійського графства Бакінгемшир, пише gazeta.ua.

Це спричинило десятки скарг. Місцеві жителі занепокоєні щодо шкоди дикій природі, екологічного забруднення та дорожнього руху.



"Це масштабне виробництво та надзвичайно прибуткова франшиза. Але, очевидно, не всім місцевим приємно бачити, як Дісней переїжджає, - розповіло анонімне джерело газеті. - Чудово, що це створить нові робочі місця. Але це досить тиха та мирна сільська місцевість. Думка перетворити її на якусь міжгалактичну зону війни для зйомок викликає жах. Зводять величезні будівлі, постійно їздять туди-сюди вантажівки з тонами техніки. Це просто абсолютно не відповідає сільській атмосфері тут".

Зйомки мають розпочатися в березні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні