Lucasfilm звільнив зірку «Мандалорця» через пости у соцмережах

0
1
Джина Карано більше не числиться співробітником Lucasfilm і не заявлена ​​на майбутні проекти. Через її повідомлення в соціальних мережах, що ображають людей, їх культурні і релігійні погляди, та є огидними і неприйнятними, повідомляє The Hollywood reporter.

Шанувальники «Зоряних воєн» вже тривалий час закликали звільнити актрису через суперечливs повідомлення у соціальних мережах.

У листопаді вона публікувала пост, в якому висміювала носіння масок під час пандемії. Після виборів у США вона долучилася до числа тих, хто вимагав перерахунку голосів, будучи впевненою у фальсифікаціях.

Актриса і до цього була помічена в публікації суперечливих постів: від фотографій нацистів до трансфобних повідомлень.

Останньою краплею стала публікація в сторіз Instagram (вже видалена, але соцмережі пам'ятають), в якій Голокост євреїв порівнювався з ненавистю до республіканців.

Тепер актриса вже не з'явиться ні в «Мандалорці», ні в інших про'єктах на кшталт «Рейнджерів Нової республіки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні