Шукають доглядача острова: робота - з квітня по жовтень

2
5
Шукають доглядача острова: робота - з квітня по жовтень
Люди, які скаржаться на нудну роботу, просто не в курсі, які класні вакансії існують у світі. Бо хто б не хотів поїхати на нереально красивий клаптик землі, взяти друга або кохану людину, жити біля узбережжя, насолоджуватися природою та отримувати за це гроші?

До слова, наглядати треба за островом Грейт-Бласкет біля узбережжя Ірландії. Вакансія буде ідеальною для пари або друзів, які будуть доглядати за житлом, а також кав’ярнею протягом шести місяців (з квітня по жовтень). Окрім того, зустрічати гостей, забирати з пірса свіжу білизну, продукти й вугілля. Цікаво, що минулого року серед усіх претендентів обрали пару Енні Бірн і Еойна Бойла з Дубліна, інформує Люкс ФМ.

Минулого року на вакансію відгукнулися понад 42 тисячі людей з усього світу. Через такий ажіотаж цьогоріч кількість претендентів обмежили. Та хіба дивно, що така пропозиція викликала зацікавлення?

Попри те, що на острові немає електрики, вай-фаю, гарячої води, а також обмежений запас питної води, люди мріють все кинути й пожити у тиші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не з нашим щастям
Відповісти
❤️❤️❤️
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні