Визначилася дата слухання справи щодо скандальної поразки України від Швейцарії в Лізі націй

1
2
Визначилася дата слухання справи щодо скандальної поразки України від Швейцарії в Лізі націй
Спортивний арбітражний суд (CAS) у Лозанні проведе слухання справи про технічну поразку збірної України з футболу в скасованому матчі Ліги націй зі Швейцарією 16 лютого 2021 року.

Пише НВ.

Як повідомляє Українська асоціація футболу, саме в цей день CAS розгляне її апеляцію на рішення Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) присудити команді Андрія Шевченка технічну поразку.

Раніше УЄФА пояснив, що апеляційний комітет організації вважає українську сторону відповідальною за те, що поєдинок не відбувся, за що гості й отримали технічну поразку.

В день матчу проти Швейцарії в трьох футболістів збірної України Руслана Малиновського, Сергія Кривцова і Жуніора Мораеса слідом за Андрієм Ярмоленком, Віктором Циганковим, Сергієм Сидорчуком, Віктором Коваленком, Едуардом Соболем, Євгеном Макаренком і Дмитром Різником виявили COVID-19.

Після цього головний лікар кантону швейцарського Люцерна, де повинен був відбутися поєдинок, прийняв рішення відправити команду гостей на карантин.

Наступного дня УАФ повідомила, що збірна України готова до матчу Ліги націй зі збірною Швейцарії, але в підсумку 18 листопада команда гостей вирушила додому та отримала технічну поразку, в результаті чого вилетіла з елітного дивізіону.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якого 16 лютого 2021 року, писаки?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні