Прем'єра кросовера Smart не за горами

0
3
Прем'єра кросовера Smart не за горами
Незважаючи на багату історію марки, в модельній лінійці Smart досі немає кросовера. Свого часу виробник випускав міські автомобілі (якими і прославився), а також невеликі спортивні моделі.

Про намір випустити повноцінний кросовер виробник оголосив в 2012 році. Тоді був показаний концепт електричного SUV smart forstars, але до серії він не дістався.

Три роки тому керівництво марки анонсувало перехід всіх своїх моделей на електрику, після чого Smart став партнером китайського холдингу Geely. Тепер відомого виробника сітікарів чекає багато нового, наприклад, перехід у B-сегмент і перенесення виробництва в Китай.

Зараз же стало відомо про роботу над новими електричними моделями, в основі яких лежатиме модульна платформа Geely. У компанії вже не приховують, що одна з цих новинок - кросовер. Крім цього Smart перейде в новий для себе сегмент преміальних автомобілів.

Першим ринком для нового електричного кросовера Smart стане Китай, після чого він добереться до Європи. Ніяких технічних подробиць про новинку немає, проте, зовсім скоро все стане ясно. Чекати прем'єри залишилося недовго.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні