Зеленський обіцяє справедливий ринок газу в Україні

1
-1
Зеленський обіцяє справедливий ринок газу в Україні
В Україні буде справедливий ринок газу. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

Так глава держави прокоментував рішення Кабінету міністрів встановити для українців граничну ціну на газ на рівні 6,99 грн за кубометр.

"Це рішення запроваджено у зв'язку з впливом пандемії коронавірусу Covid-19 на економічний стан. Воно тимчасове, але відіграє важливу роль у встановленні справедливого ринку газу в Україні", - повідомляє сайт президента.

"За прийнятим рішенням ціни на газ для населення знизяться на понад 30 відсотків. Ми разом працювали, щоб знайти механізми для цього. Це рішення також спонукатиме гравців ринку працювати чесно та прозоро і насамперед турбуватися про клієнта, тобто простого українця", - заявив Зеленський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Допоки в Україну не прийде закордонний "газовий гравець" чесного ринку не буде. Доморощені олігархи будуть з людей знімати останню сорочку!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні