В Україні змінили трудове законодавство

0
В Україні змінили трудове законодавство
15 липня Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин" (проект № 7251) було повернуто з підписом від Президента.

Закон передбачає низку змін до КЗпП, зокрема, розширення переліку підстав припинення трудового договору та його розірвання з ініціативи роботодавця,зміни в організації трудових відносин в умовах воєнного стану, запровадження проведення Держпраці позапланових перевірок тощо.

Серед іншого, ним вносяться зміни до частини третьої статті 119 КЗпП, відповідно до яких роботодавців звільнять від виплати середнього заробітку мобілізованим працівникам. За призваними працівниками зберігатиметься місце роботи і посада на підприємстві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні