--> Взявся за старе: в селі під Луцьком раніше судимий злодій обікрав будинок. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Взявся за старе: в селі під Луцьком раніше судимий злодій обікрав будинок. ФОТО

0
-5
Взявся за старе: в селі під Луцьком раніше судимий злодій обікрав будинок. ФОТО
За минулу добу волинські оперативники розкрили крадіжку із будинку, викрадення кузова автомобіля, електроінструментів, продуктів харчування та товарів із супермаркетів.

Про це повідомляє поліція Волині, пише Під Прицілом.

Оперативники Луцького районного управління поліції по гарячих слідах встановили зловмисника, котрий учора в період часу із 16:00 до 20:00 години шляхом віджиму металопластикового вікна проник до будинку жителя села Струмівка та викрав звідти речей на загальну суму 12 тис. грн. Чоловіка оперативно спіймали із знаряддям злочину та викраденими речами.

Встановлено, що він раніше судимий та прибув на Волинь із Хмельницької області.

Нині поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Волинської області. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєному злочині та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.


Також учора ввечері до відділення поліції № 1 (міста Ківерці) звернувся 39-річний житель Рожищ та повідомив, що викрадено кузов автомобіля Ford, котрий знаходився неподалік його будинку. Оперативники одразу взялися за пошуки зловмисника. Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 20-річний мешканець Луцького району. Зловмисник уже встиг збути викрадене – здав кузов на металобрухт. До слова, сума завданих збитків потерпілому становить майже 30 тис. грн.

У Володимир-Волинському районі злодії розбили на даху гаража шифер, проникли у приміщення та викрали електроінструмент на суму 2 000 грн. Поліцейські офіцери громади спільно із оперативниками встановили, що крадіжку вчинив раніше судимий 22-річний односелець потерпілого.

Окрім того, володимир-волинські поліцейські розкрили крадіжку продуктів у пенсіонера. Встановлено, що злочин скоїв раніше судимий житель Володимир-Волинського району.

У Ковелі співробітники відділу кримінальної поліції викрили зловмисника, котрий учора в одному із супермаркетів міста з торгового прилавку вкрав змінні касети для гоління на суму майже пів тисячі гривень. Це – 41-річний ковельчанин. Викрадені товари поліцейські вилучили та повернуть власнику. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки із проникненням.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні