Зірка серіалу Величне століття народила дочку. ФОТО

0
2
Зірка серіалу Величне століття народила дочку. ФОТО
Виконавиця ролі Роксолани в популярному турецькому серіалі Величне століття Мер'єм Узерлі 8 січня народила дочку. Про це 37-річна актриса повідомила в Instagram.

Зірка опублікувала фотографію з новонародженою і повідомила, що її звуть Лілі.

"Ми з татом раді вітати тебе в нашій родині. Ми такі щасливі, що ти приєдналася до нас. Будь завжди під захистом", - підписала серію зворушливих знімків з новонародженою Мер'єм.

Зазначимо, що актриса кілька місяців приховувала вагітність. Майже перед самими пологами вона поділилася фотосесією, на якій продемонструвала кругленький живіт.

Нагадаємо, старшій дочці Мер'єм Узерлі шість років. З батьком Лари, турецьким бізнесменом Джаном Атешем, актриса розлучилася до її появи на світ. Ім'я батька новонародженої дівчинки вона не розкриває.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні