Влада Іспанії створить реєстр осіб, що відмовилися робити щеплення від коронавірусу

0
-5
Влада Іспанії створить реєстр осіб, що відмовилися робити щеплення від коронавірусу
Єдиний спосіб перемогти коронавірус - вакцинувати від нього всіх

Пише Mind.

В Іспанії буде створено спеціальний реєстр осіб, які відмовилися робити щеплення від коронавірусу, повідомив міністр охорони здоров'я країни Сальвадор Ілья в інтерв'ю телеканалу La Sexta, пишуть Ведомости. Цей список буде переданий іншим державам-партнерам, зазначив чиновник.

Масова вакцинація населення в Іспанії почалася 27 грудня. За словами Ільї, людей запрошуватимуть на щеплення, однак робити його чи ні, вони вирішать самі. При цьому глава МОЗ відзначив, що «спосіб перемогти коронавірус – вакцинувати від нього всіх».

Міністр додав, що до реєстру буде заноситися інформація, з якої причини людина відмовилася від щеплення. Він підкреслив, що даний перелік не буде оприлюднено: його складуть «з максимальною повагою до захисту даних».

За даними університету Джонса Хопкінса, за час пандемії в Іспанії коронавірус був виявлений більш ніж у 1,8 млн чоловік, причому понад 50 100 громадян померли в результаті захворювання на COVID-19.

Зараз темпи добового приросту заражених в країні знизилися, 28 грудня вірус виявили у 24 462 чоловік. Рекорд був встановлений раніше, 2 листопада, – 55 019 хворих за 24 години.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні