На допомогу малозабезпеченим сім'ям з України виділять 300 мільйонів доларів

1
-2
На допомогу малозабезпеченим сім'ям з України виділять 300 мільйонів доларів
Світовий банк виділив позику для України у розмірі 300 млн доларів для допомоги малозабезпеченим сім'ям.

Ці кошти дозволять не допустити потрапляння 1 млн українців за межу бідності через пандемію COVID-19. Про це пише "Укрінформ".

За прогнозами Світового банку, через наслідки пандемії рівень бідності в Україні може зрости на 4%, сягнувши до кінця 2020 року близько 23%. Виділені кошти допоможуть Україні профінансувати нагальні заходи у сфері соціального захисту з подолання наслідків пандемії, які передбачають екстрені грошові виплати тим громадянам і домогосподарствам, які втратили роботу чи джерела доходу внаслідок карантину. Виплати сім’ям з низьким рівнем доходу здійснюватимуться за чинною програмою державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.

«У ці скрутні часи підтримка, яка надається Україні Світовим банком для захисту малозабезпечених громадян, які серйозно постраждали внаслідок спалаху COVID-19, є потужною протидією бідності», — заявив регіональний директор Світового банку у справах країн Східної Європи Аруп Банерджі.

На його думку, заходи соціального захисту, на забезпечення реалізації яких надається нова позика, «допоможуть уряду України профінансувати програми соціальної допомоги, що мають на меті вберегти близько 1 мільйона українців від потрапляння за межу бідності».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы реально осознаете что творится в стране?!
Мне кажется нам подсовывают какие то лживые новости и мы часто не читаем статьи из первоисточника.
Перебрав много источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что СМИ предоставляют хоть какую то картину жизни в которой живем.
Очень важно в наше время отбирать качественные средства массовой информации.
Вот еще одна свежая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/posevnoj-kalendar-dlya-ukrainy/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні